Mobile - 06 51 29 89 11

 

 

 

 

 

Martijn Troost


NDSM-werf 

Scheepsbouwkade 24

NH 1033 WB   Amsterdam

Netherlands

Mobile - 06 51 29 89 11


Routebeschrijving


Bereikbaarheid


NDSM-werf
Scheepsbouwkade 24, NH 1033 WB , Amsterdam-Noord

De NDSM-werf is voor iedereen te voet, per fiets, met het openbaar vervoer en met de auto eenvoudig te bereiken:

 

Pont
Met de gratis pont van het GVB ben je in tien minuten van het Centraal Station op de NDSM-werf. Hij vaart tweemaal per uur, om kwart voor en kwart over, vanaf de steigers aan de achterzijde van Amsterdam CS. Terug vaart de pont elk heel en elk half uur.
Doordeweeks en alleen overdag (tot 19.45 uur en terug tot 19.22 uur) vaart er een pont tussen de Tasmanstraat in het Westelijk Havengebied en de NDSM-werf. Deze pont vertrekt elk half uur, om kwart voor en kwart over. Terug vaart deze pont om elk half uur om .22 en .52. De overtocht duurt slechts 5 minuten.

Fietsroute
Vanaf het Buiksloterweg-veer. Volg het fietspad langs de Buiksloterweg en blijf vervolgens de fietsbordjes richting Oostzaan volgen. Je komt dan op de Klaprozenweg. Die volg je ongeveer een kilometer, tot de Van Riemsdijkweg. Daar sla je linksaf. Ga vervolgens weer links. Dan zie je vanzelf de hekken van het NDSM-terrein.


Bus

Watervrees of geen zin om tien heerlijke minuten op een pont te zitten? Neem dan de bus vanaf Amsterdam Centraal. Met lijn 35 stap je uit bij halte Atatürk, met bus 38 of 94 bij halte Klaprozenweg. Vanaf deze haltes is het nog zo’n zes minuten lopen.

Auto
Vanaf ringweg A10: neem afslag S118, Tuindorp Oostzaan. Je neemt vervolgens de tweede afslag op beide rotondes die je passeert. Bij het stoplicht ga je rechtdoor en bij de eerstvolgende gelegenheid ga je rechts de Van Riemsdijkweg op. Je rijdt dan het festivalterrein op. Je kunt hier gratis parkeren.